Blogger Pro Kerajaan

Fair selalu je google untuk mencari blogger pro-kerajaan. Aduii ... susahnya nak jumpa ... Tapi fair selalu juga intai-intai kot2 jumpa ... Alhamdulillah dapat la 2 blog di bawah yang memang pro-kerajaan setelah mengoogle.. Itu pun tak secara direct tetapi daripada link blog Pemuda UMNO Cawangan Jalan Enggang iaitu http://pemudaenggang.wordpress.com

Fair sebenarnya berminat dengan poster kat dalam "Sarung Keris" tu ... Macam best je ... Ahaks ... Kejap lagi fair nak hantar mesej supaya dia updatekan blog dia ... Mana tau ada poster baru ... Untuk makluman, blog dia dah lama x update.. 25 Oktober 2007 tarikh entri terakhirnya..

http://sarungkeris.wordpress.com/


Blog kedua pula rasanya sentiasa update. Suara Pasca Merdeka, itulah nama blog tersebut. Penulisnya memperkenalkan dirinya dengan nick Mc Ganz, 26 tahun, lokasinya di Johor Bahru. Blog ni nampaknya ada dapat memberikan satu penulisan yang berkaitan dengan isu politik semasa.


http://www.pascamerdeka.blogspot.com/

Lepas ni mesti byk lagi blog pro-kerajaan yang fair jumpa. Insya-Allah.

0 comments Links to this post